Alles over evenementen en activiteiten organiseren

Huwelijk op een boot

Hoe mooi kun je het maken als je gaat trouwen. Er is tegenwoordig van alles mogelijk om deze grote dag tot een enorm succes te maken. Trouwen doe je tenslotte meestal maar een keer en dan mag je er toch op en top van genieten samen met je gasten? Een huwelijk op een boot is een fantastisch idee. Even niet standaard in een kasteeltje of gewoon in het gemeentehuis trouwen, maar op een boot, hoe mooi kun je het maken? Wees niet bang dat je idee niet te realiseren is, want er zijn heel veel mogelijkheden als je op deze manier je bruiloft wilt vieren. We zeggen bij een trouwerij weleens dat mensen in het huwelijksbootje stappen. Door te kiezen voor een huwelijk op een boot, maak je dit letterlijk en figuurlijk waar.

Trouwarrangementen op een boot

Er zijn een aantal rederijen die speciale trouwarrangementen aanbieden. Meestal hebben ze hier een extra mooie of luxe boot voor gereserveerd. Verdiep je jezelf een beetje in dit onderwerp, dan sta je verstelt van de vele mogelijkheden. Vrijwel alles wat je je maar kunt wensen is mogelijk. Wat heel erg leuk is aan een trouwdag op een boot, is de prachtige foto’s die je op deze manier krijgt. Wat denk je van de mooie golven als achtergrond en de wind in je haren en je sluier. Allereerst is het altijd belangrijk om rekening te houden met je budget. Trouwen en dan vooral alles wat er bij een huwelijk komt kijken, is niet voor niets. Speelt geld voor jou geen of geen grote rol, dan kun je natuurlijk helemaal losgaan! Wil je het tarief nog wel iets binnen de perken houden, overleg dan met de reder. Misschien doe je alleen de plechtigheid en de lunch op de boot. Als je echter de hele huwelijksdag op het schip wilt doorbrengen, dan kan dat ook. Neem je een grote boot, dan is er zeker genoeg ruimte voor het feest. Er zijn ook wel bruidsparen die heerlijk hun huwelijksnacht doorbrengen op de boot. Wellicht plakken jullie er zelfs meteen je huwelijksreis aan vast.

Diverse vaarroutes mogelijk

Ga je je huwelijk vieren op een boot, dan blijf je natuurlijk niet de hele dag in de haven liggen. Er zijn wat dat betreft ook tal van mogelijkheden. Houd je het graag rustig en bedaard, dan vaar je door de grachten van een mooie stad. Mag het van jullie wel een tikje avontuurlijker en ruiger, dan kun je ook gaan zeilen met je hele gezelschap. Het is dan van te voren al gegarandeerd dat jullie een onvergetelijke huwelijksdag gaan beleven.